Wij werken voor ondernemers met ambitie

Voor wie (niet)?

Wij zijn een ondernemerscoach voor ondernemers met ambitie. Wat dat precies betekent?

Ambitie (definitie) – ‘datgene wat men verlangt, waar men naartoe werkt en waarvoor men concrete stappen gaat ondernemen.’

Ambitie betekent dus niet per se dat je zoveel mogelijk omzet wil maken of zo hard mogelijk wil groeien, maar betekent wel dat je ergens naartoe wilt. Dat je meer grip wil hebben op je onderneming, wil professionaliseren, of er gewoon meer uit wil halen. Wat je ambitie precies is, dat gaan we samen bepalen, maar het betekent altijd dat je wilt ondernemen met meer rust, plezier en/of succes. Iedereen kan ambitie hebben: daarvoor maakt het niet uit of je een organisatie met 5 of 500 fte leidt.

Een ambitie kan ook zijn om meer rust te vinden in je hoofd en in je onderneming, je medewerkers op de juiste plek te krijgen, of om je portfolio te verbreden. Wat jouw ambitie ook is, dát is waar wij je als ondernemerscoach mee gaan helpen en begeleiden. Want één ding is zeker: als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. In het beste geval.

Wanneer je vooral bij ons moet aankloppen
Wanneer je niet bij ons moet komen
Als je niet meer achter de feiten aan wilt lopen, maar op zoek bent naar de juiste richting en focus. Wij zorgen voor meer rust in je hoofd en in je onderneming. Als je eigenlijk niet echt actie wilt ondernemen. Wanneer je met ons aan de slag gaat, betekent dat dat er dingen gaan gebeuren en veranderen. Deze keer echt.
Als het ondernemen niet meer leuk is. Hard werken voor iets wat energie kost heet stress. Hard werken voor iets wat leuk is noemen we passie. En die gaan we terughalen. Als je wilt dat wij jouw problemen voor jou oplossen. Wij ondersteunen, sparren, en adviseren, maar uit ervaring weten we dat we de meeste impact maken wanneer je acties zelf uitvoert.
Als je vol ideeën en plannen zit, maar niet weet hoe je ze moet uitvoeren. Of gewoon een stok achter de deur nodig hebt. Als je geen geld uit wilt geven. Al kunnen wij je garanderen dat wij veel waarde zullen toevoegen en je die investering vele malen gaan terugverdienen.
Als je balans zoekt tussen jouw rol als vakman, manager en ondernemer. Veel ondernemers zijn in de praktijk vooral vakman. Jouw onderneming heeft echter ook een manager en ondernemer nodig.  Als je geen ambitie hebt om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. Wanneer je tevreden bent over de status quo, dan zijn wij niet de juiste persoon. 
Als je je bedrijf wilt laten groeien, maar niet weet waar of hoe te beginnen. Wij helpen je met een vliegende doorstart en doorgroei, door structuur aan te brengen en door te pakken.  Als je niet van plan bent jouw onderneming te betrekken in de verandering. Je kunt prachtige plannen hebben, maar zonder draagvlak en inbreng vanuit jouw (kern)medewerkers kom je nergens. 
Als je behoefte hebt aan een sparringpartner die meedenkt, maar ook tegengas geeft. En altijd bereikbaar is. Als je geen tijd hebt of wilt maken. Maar eigenlijk… is nu het beste moment voor mensen die geen tijd hebben.