Werken aan je onderneming

Werken bij jack & puck

VACATURE – PROJECTMANAGER BIJ JACK & PUCK!

Wil jij écht iets betekenen voor ondernemers? Heb jij passie voor het MKB? Kun je strategisch denken, maar houd je vooral van operationeel uitvoeren? Dan hebben wij een unieke kans voor je: wij zijn op zoek naar onze allereerste medewerker. Iemand die samen met ons aan jack & puck wil gaan bouwen. Een projectmanager met oog voor detail, die het grote plaatje nooit uit zicht verliest. Iemand die kritisch naar zichzelf en naar anderen kan kijken om (persoonlijk) verder te ontwikkelen.

Leef jij onze kernwaarden?

 • Inspireren – door onze klanten ‘out of the box’ te laten denken willen wij inspireren. Waar ze nooit tijd, energie of kennis hadden om eens écht goed te gaan sturen op financiën of processen te optimaliseren, inspireer jij ze om juist dat te doen.
 • Betrokken – je bent betrokken bij al onze klanten. Je leeft met ze mee en bent (bijna) altijd bereikbaar, of het nu om persoonlijke of zakelijke zaken gaat. Jouw advies houdt niet op bij het wekelijks ‘sparringsuurtje’: je doet wat nodig is en stelt de ondernemer daarbij centraal.
 • Kritisch en eerlijk – jij geeft ook tegengas waar nodig. Zo bevraag je onze klanten kritisch, concreet en helder. Ook kun je ze een schop onder hun kont geven als dat nodig is, want jij gaat deze keer écht doorpakken.
 • Gedreven – jij bent gedreven om onze klanten het beste uit zichzelf en uit hun onderneming te laten halen. Maar ook om onze onderneming de beste van Oirschot en verre omstreken te maken én om jezelf op persoonlijk vlak verder te kunnen ontwikkelen.
 • Plezier – voor ons is het superbelangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat is ook waar wij voor al onze klanten naar streven. Daarom zorg jij dat zij ook (weer) plezier in het ondernemen gaan krijgen.

Hoe ziet werken als projectmanager bij jack & puck eruit?

Bij ons staat de ondernemer centraal. Wij doen er alles aan om ‘onze’ ondernemers met zoveel mogelijk rust en plezier te laten ondernemen. Ons doel is dat ondernemers weer de energie krijgen om daadwerkelijk te gaan ondernemen, in plaats van enkel hard aan het werk te zijn in hun eigen bedrijf. Wij zorgen ervoor dat het vuurtje, de passie waar ze ooit mee zijn begonnen, weer aangaat. Dát is ons einddoel en dat is ook jouw einddoel. En dat maakt werken bij jack & puck één van de meest uitdagende, afwisselende en boeiende functies die er is. Niet voor niks krijgen wij vrijwel wekelijks van klanten en hun medewerkers te horen: ‘Wat hebben jullie toch ontzettend leuk werk! Als ik óóit nog iets anders zou willen gaan doen, dan zou ik het wel weten…’

Je werkt bij jack & puck vanuit ons mooie kantoor aan het water in Oirschot, maar je zult naar verloop van tijd zo’n 50% van je tijd gaan spenderen bij onze klanten op locatie. Daarbij pak je de rol van financieel of procesmatig projectleider op je. Daarbij ga je pragmatisch, overzichtelijk en gestructureerd aan de slag en ga je door tot de laatste puntjes op de i zijn gezet. Met jouw daadkracht weet je anderen mee te nemen in projecten, maar stelt altijd de belangen en behoeften van de ondernemer zelf centraal. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband bij de klant op locatie.

Jouw rol

Als projectmanager bij jack & puck speel jij een unieke rol. Waar Jack en Puck werken aan een strategisch plan met ondernemers, ben jij (samen met ons) de spil in de uitvoering daarvan. Op projectmatige wijze zorg je ervoor dat de strategie van opdrachtgevers ook daadwerkelijk wordt opgepakt. Dat doe je samen met de ondernemer en/of zijn (kern)team. In veel gevallen zul jij hierin de kartrekker zijn, maar ook degene die zorgt voor resultaten. Op financieel en procesniveau ben jij dusdanig onderlegd dat jij onze ondernemers daadwerkelijk vooruit kunt helpen en nieuwe inzichten kan geven. Met jouw mensgerichte kant weet jij het team mee te krijgen in de positieve verandering, en met jouw planmatige en structurerende kant zorg jij voor overzicht en vooruitgang.

Voorbeelden van projecten die je zult gaan oppakken:

 • Het creëren van financieel inzicht d.m.v. het ontwikkelen en het meenemen van de ondernemer in financiële managementrapportages;
 • Het implementeren van een ERP-pakket in een MKB-onderneming;
 • Het inventariseren en optimaliseren van de processen binnen een onderneming;
 • Het introduceren en implementeren van nacalculaties en projectevaluaties binnen projectteams;
 • Het oppakken van subsidieaanvragen en eindverantwoordingen voor onze klanten;
 • Ervoor zorgen dat we binnen jack & puck overzicht en structuur behouden.
 • …en nog zoveel meer! Cliché maar waar: bij ons is écht geen enkele dag hetzelfde.

Wat bieden wij je?

 • De unieke kans om, als eerste medewerker, van start af aan mee te mogen bouwen (en zelf mee te kunnen groeien in) aan onze ambitieuze onderneming;
 • Een mega-afwisselende functie waarbij je dagelijks aan het werk bent bij en voor meer dan 20 inspirerende MKB-ondernemers (voornamelijk in de Kempen);
 • Heel veel persoonlijke begeleiding en coaching vanuit jack & puck om jou ons mooie vak te laten ervaren en leren;
 • Alle ruimte voor eigen ideeën en frisse initiatieven waarbij wij fan zijn van een snelle beslisvorming en uitvoering;
 • Flexibiliteit, vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Een goed salaris en de kans om mee te denken in secundaire arbeidsvoorwaarden die bij jou passen.

Wat moet je daarvoor kunnen?

 • Het allerbelangrijkste: onze kernwaarden inspireren, betrokken, gedreven, plezier en kritisch & eerlijk zijn op jouw lijf geschreven;
 • (technisch, economisch of financieel) bedrijfskundige achtergrond op HBO+/WO-niveau;
 • Ca. 5 jaar werkervaring in klantgerichte rollen in bijv. finance, consultancy, projectmanagement of procesmanagement.
 • Je bent financieel zeer goed onderlegd en gewend om procesmatig te denken;
 • Je bent overtuigend, gedreven en kunt zo mensen meenemen in veranderingen;
 • Je hebt een pragmatische instelling, neemt verantwoordelijkheid en bent oplossingsgericht;
 • Jouw schriftelijke Nederlandse vaardigheden zijn van hoog niveau.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière en zie jij deze baan helemaal zitten?

Stuur dan jouw cv en motivatie naar info@jackenpuck.nl! Dan spreken en zien we je snel. Heb je vragen over de vacature? Bel ons dan even op 06 39027661.