Als jij de urgentie voelt om iets te veranderen

Voor wie (niet)?

Wij helpen ondernemers te groeien als ondernemer én als persoon. Wij helpen je om erachter te komen wie je echt bent, wat het is dat je echt wilt en hoe je dat kunt invullen. Samen werken we áán jouw onderneming zodat het leuker wordt voor jouzelf en alle mensen om je heen. Zo zetten we stappen naar groei, inzicht en balans.

Daarvoor is het belangrijk dat je écht een noodzaak voelt om ergens aan te werken. Wat je ambitie is maakt ons niet uit, maar het is belangrijk dát je de urgentie voelt om ergens naartoe te werken. Alleen als jouw stip op de horizon helder is, kunnen wij je helpen daar te komen.  

Een noodzaak betekent dus niet (per se) dat je zoveel mogelijk omzet wil maken of zo hard mogelijk wil groeien, maar het betekent wel dat je nu écht iets wilt veranderen. Dat je meer grip wil hebben op je onderneming, of er gewoon meer uit wil halen. Het betekent altijd dat je wilt ondernemen met meer rust, plezier en/of succes. Dat betekent échte verandering. Want één ding is zeker: als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. In het beste geval.

Wanneer je vooral bij ons moet aankloppen
Wanneer je niet bij ons moet komen
Als je niet meer achter de feiten aan wilt lopen, maar op zoek bent naar de juiste richting en focus. Wij zorgen voor meer rust in je hoofd en in je onderneming.Als je eigenlijk niet echt actie wilt ondernemen. Wanneer je met ons aan de slag gaat, betekent dat dat er dingen gaan gebeuren en veranderen. Deze keer echt.
Als het ondernemen niet meer leuk is. Hard werken voor iets wat energie kost heet stress. Hard werken voor iets wat leuk is noemen we passie. En die gaan we terughalen.Als je wilt dat wij jouw problemen voor jou oplossen. Wij ondersteunen, sparren, en adviseren, maar uit ervaring weten we dat we de meeste impact maken wanneer je acties zelf uitvoert.
Als je vol ideeën en plannen zit, maar niet weet hoe je ze moet uitvoeren. Of gewoon een stok achter de deur nodig hebt.Als je geen geld uit wilt geven. Al kunnen wij je garanderen dat wij veel waarde zullen toevoegen en je die investering vele malen gaan terugverdienen.
Als je balans zoekt tussen jouw rol als vakman, manager en ondernemer. Veel ondernemers zijn in de praktijk vooral vakman. Jouw onderneming heeft echter ook een manager en ondernemer nodig. Als je geen ambitie hebt om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. Wanneer je tevreden bent over de status quo, dan zijn wij niet de juiste persoon. 
Als je wilt groeien als ondernemer en als persoon. Wij helpen je met een vliegende doorstart, door structuur aan te brengen in de onderneming en door jou persoonlijk te coachen in je nieuwe rol. Als je niet van plan bent jouw onderneming te betrekken in de verandering. Je kunt prachtige plannen hebben, maar zonder draagvlak en inbreng vanuit jouw (kern)medewerkers kom je nergens. 
Als je behoefte hebt aan een sparringpartner die meedenkt, maar ook tegengas geeft. En altijd bereikbaar is.Als je geen tijd hebt of wilt maken. Maar eigenlijk… is nu het beste moment voor mensen die geen tijd hebben.