Dit is ons team

Over jack & puck

Jack Kroon

Met ruim 30 jaar ervaring op directieniveau in het MKB, weet ik inmiddels waar ondernemers allemaal mee te maken krijgen. Zo heb ik meerdere fusies en overnames begeleid, ben ik verantwoordelijk geweest voor de opstart en uitbouw van een productiebedrijf in Oost-Europa, en liggen mijn specialiteiten in rendements- en procesverbetering. Als jonge manager heb ik een ervaren adviseur mogen meemaken waar mijn passie voor het advies vak is geboren. Na zowel in MKB bedrijven als in het grootbedrijf veel ervaring opgedaan te hebben is er een passie voor de ondernemers in het MKB ontstaan: ondernemers adviseren en begeleiden bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Als een ondernemer het ondernemen weer leuk vindt, dan heb ik mijn doel bereikt.

jack@jackenpuck.nl

06 10055761

Volg me op LinkedIn :

Puck Spooren-van Roij

Voor mij is er maar één reden waarom ik dit werk doe: ondernemers gelukkig(er) maken. Toen Jack en ik in april 2021 jack & puck oprichtten was dit dan ook mijn grootste doel en nog altijd mag ik dit dagelijks in de praktijk brengen. Ik houd ondernemers een spiegel voor, geef hen inzicht in zichzelf en in hun onderneming. Vaak worden ondernemers opgeslokt in de waan van de dag, met als gevolg een te volle agenda zonder heldere prioriteiten. Voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Ik ben ervan overtuigd dat je door de juiste talenten te benutten en door meer áán je bedrijf te werken in plaats van erin, veel meer waarde toevoegt aan je organisatie, medewerkers, en werk-privé balans. Om dat te bereiken, zal er echter flink actie moeten worden ondernomen: laat dat mijn specialiteit zijn.

puck@jackenpuck.nl

06 39027661

Volg me op LinkedIn :

Nikki Schellekens

In mijn carrière heb ik al voor en met veel ondernemers mogen werken. Elke ondernemer is op zijn manier uniek, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn ooit hun droom achternagegaan, of zijn daar momenteel nog volop mee bezig. Vaak ontstaan vanuit een liefde voor het vak en dan ineens staat er een heel bedrijf. En dat brengt bepaalde zaken met zich mee waarmee ondernemers vaak nog geen ervaring hebben. Van verder groeien tot aan professionaliseren of meer rust willen creëren in het bedrijf en alle mensen op de juiste plek, het is vaak niet de dagelijkse gang van zaken en dus logisch dat je daar graag een adviseur bij zou willen betrekken. En dat is nu net wat ik zo leuk vind aan mijn werk. Ondernemers helpen om hun doelen en dromen te realiseren. Met mijn nuchtere blik hoop ik ondernemers hierin van veel toegevoegde waarde te zijn.

nikki@jackenpuck.nl

06 51299878

Volg me op LinkedIn :

Theo van Amelsvoort

De afgelopen 25 jaar heb ik in diverse rollen een brede managementervaring opgedaan. Ik heb gewerkt in de meest uiteenlopende branches in zowel binnen- als buitenland, vaak als rechterhand van een ondernemer. Met mijn achtergrond kijk ik ook naar die aspecten die het inzicht en financiële performance kunnen verbeteren. Daarnaast vind ik het belangrijk om daarbij ook een lange termijn visie te ontwikkelen. In de praktijk heb ik vaak gezien dat ondernemers niet echt de tijd nemen om over de toekomst van hun bedrijf na te denken, laat staan over hun eigen toekomst. Ze zijn iedere dag maar brandjes aan het blussen en vooral bezig met vandaag en niet met morgen. Soms worden er nog wel toekomstplannen gemaakt maar doordat men zich niet aan de dagelijkse sleur weet te onttrekken, lukt het niet om echte stappen te zetten. En dat is waar ik juist energie van krijg; zorgen dat ondernemers wel naar de toekomst kijken en aan hun bedrijf werken, zodat dat ze zich als ondernemer en als persoon weten te ontwikkelen.

theo@jackenpuck.nl

06 27249512

Volg me op LinkedIn :

Wat maakt ons samen zo bijzonder?

Jong en ietsje minder jong. Jarenlange ervaring en een frisse blik. Geen standaard adviseur die jou komt vertellen wat je moet doen, maar een fris team die meedenkt én tegengas geeft. Dat is team Jack en Puck en de reden waarom onze klanten jarenlang aan ons verbonden blijven.

Juist die tegenstellingen, in combinatie met onze aanvullende persoonlijkheden maakt een top team, al zeggen we het zelf. Door samen voor een ondernemer aan de slag te gaan, kunnen Jack en Puck hun talenten combineren en tot een passende aanpak komen. Wij inspireren, zijn betrokken, kritisch en eerlijk, gedreven en plezier staat hoog in het vaandel. Met die kernwaarden zorgen we dat jij met meer rust, plezier en succes gaat ondernemen.

Dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar nog beter is het als je dat zelf komt ervaren: wanneer kom je langs voor een vrijblijvend gesprek ?

Onze trajecten

DOORGROEIEN – Is je onderneming inmiddels toe aan meer structuur, overzicht en inzicht? Zou je zelf wat minder onmisbaar willen zijn? Wij zorgen dat je bedrijf gaat professionaliseren en dat jij gaat groeien als ondernemer.

DOORGAAN – Twijfel je of jouw onderneming klaar is voor de toekomst? Heb je behoefte aan meer rust en een onderneming die steeds meer op eigen poten kan staan? Werk dan meer áán je onderneming, niet erin.

DOORGEVEN – Wat komt er bij kijken wanneer je je bedrijf wil doorgeven? Wanneer je op het punt bent gekomen je bedrijf door te willen geven aan de volgende generatie, bedrijfsleider of compagnon, kunnen wij jullie hierin begeleiden.