Dit is ons team

Over jack & puck

Jack Kroon

Met ruim 25 jaar ervaring op directieniveau in het MKB, weet ik inmiddels waar ondernemers allemaal mee te maken krijgen. Zo heb ik meerdere fusies en overnames begeleid, ben ik verantwoordelijk geweest voor de opstart en uitbouw van een productiebedrijf in Oost-Europa, en liggen mijn specialiteiten in rendements- en procesverbetering. Als jonge manager heb ik een ervaren adviseur mogen meemaken waar mijn passie voor het advies vak is geboren. Na zowel in MKB bedrijven als in het grootbedrijf veel ervaring opgedaan te hebben is er een passie voor de ondernemers in het MKB ontstaan: ondernemers adviseren en begeleiden bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Als een ondernemer het ondernemen weer leuk vindt, dan heb ik mijn doel bereikt.

Volg me op LinkedIn :

Puck van Roij

Voor mij is er maar één reden waarom ik dit werk doe: ondernemers gelukkig(er) maken. Eind 2019 ben ik afgestudeerd in de Master Strategic Management, waar ik de theorie van dit mooie vak heb mogen leren. Inmiddels breng ik dit ook dagelijks in de praktijk. Ik houd ondernemers een spiegel voor, en geef hen inzicht in zichzelf en in hun onderneming. Vaak worden ondernemers opgeslokt in de waan van de dag, met als gevolg een veel te volle agenda zonder heldere prioriteiten. Ik ben ervan overtuigd dat je door de juiste talenten te benutten en door meer áán je bedrijf te werken in plaats van erin, veel meer waarde toevoegt aan je organisatie, je medewerkers, en je werk-privé balans. Om dat te bereiken, zal er echter flink actie moeten worden ondernomen: laat dat nu net mijn specialiteit zijn.

Volg me op LinkedIn :

Nikki Schellekens (projectmanager)

Door hun passie en creativiteit werk ik graag voor en met ondernemers uit het MKB. Zij hebben mooie bedrijven opgestart en/of groot gemaakt door het optimaal benutten van kansen. Bij het groter worden van de organisatie komen echter ook veel andere taken kijken, waardoor ondernemers deze passie wat verliezen. Na een aantal jaar in de fusie en overname branche te hebben gewerkt, heb ik een aantal bedrijven begeleid bij de verkoop van hun onderneming. In veel gevallen vond ik het zonde om te zien dat een goedlopend bedrijf toch van de hand werd gedaan. Daarom dat ik er liever aan bijdraag dat ondernemers weer met die passie en liefde aan hun onderneming gaan werken. Met mijn enthousiasme en praktische aanpak zal ik de projecten gaan leiden om ervoor te zorgen dat we jouw doel bereiken.

Volg me op LinkedIn :

Wat maakt ons samen zo bijzonder?

Jong en ietsje minder jong. Jarenlange ervaring en een frisse blik. Geen standaard adviseur die jou komt vertellen wat je moet doen, maar een fris team die meedenkt én tegengas geeft. Dat is team Jack en Puck en de reden waarom onze klanten jarenlang aan ons verbonden blijven.

Juist die tegenstellingen, in combinatie met onze aanvullende persoonlijkheden maakt een top team, al zeggen we het zelf. Door samen voor een ondernemer aan de slag te gaan, kunnen Jack en Puck hun talenten combineren en tot een passende aanpak komen. Wij inspireren, zijn betrokken, kritisch en eerlijk, gedreven en plezier staat hoog in het vaandel. Met die kernwaarden zorgen we dat jij met meer rust, plezier en succes gaat ondernemen.

Dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar nog beter is het als je dat zelf komt ervaren: wanneer kom je langs voor een vrijblijvend gesprek ?

jack en puck

Onze trajecten

DOORGROEIEN – Is je onderneming inmiddels toe aan meer structuur, overzicht en inzicht? Zou je zelf wat minder onmisbaar willen zijn? Wij zorgen dat je bedrijf gaat professionaliseren en dat jij gaat groeien als ondernemer.

DOORGAAN – Twijfel je of jouw onderneming klaar is voor de toekomst? Heb je behoefte aan meer rust en een onderneming die steeds meer op eigen poten kan staan? Werk dan meer áán je onderneming, niet erin.

DOORGEVEN – Wat komt er bij kijken wanneer je je bedrijf wil doorgeven? Wanneer je op het punt bent gekomen je bedrijf door te willen geven aan de volgende generatie, bedrijfsleider of compagnon, kunnen wij jullie hierin begeleiden.