Dit is waar wij voor staan

Missie, visie & kernwaarden

Visie

Ondernemers hebben drie verschillende rollen: ze zijn vakman/-vrouw, manager, en ondernemer. Vaak zijn ze gestart vanuit hun vakmanschap: een passie in iets waar ze héél goed in zijn. Door die passie gaat een onderneming groeien, en komt daar de rol van manager ook nog eens bij kijken. Grote beslissingen en conflicterende belangen – als manager zul je overal mee moeten dealen. Op een bepaald moment is de passie ver te zoeken, en zit je voornamelijk vol van de dagelijkse gang van zaken. Die laatste rol van ondernemer komt dan op het laagste pitje te staan.

Door ondernemers te laten werken áán hun onderneming, in plaats van erin, wordt ondernemen weer leuk en komt die passie weer terug. Wij zorgen dat ondernemers gaan ondernemen.

Missie

Wij inspireren ondernemers om het beste uit zichzelf én hun onderneming te halen.

Kernwaarden

  • Inspireren – door onze klanten ‘out of the box’ te laten denken willen wij inspireren. Waar je nooit tijd, energie of kennis had om buiten de waan van de dag te gaan dromen en te gaan nadenken, inspireren wij om juist dat te doen.
  • Betrokken – wij zijn betrokken bij al onze klanten. We leven met je mee en zijn altijd bereikbaar, of het nu om persoonlijke of zakelijke zaken gaat. Ons advies houdt niet op bij het wekelijks ‘sparringsuurtje’: wij doen wat nodig is.
  • Kritisch en eerlijk – naast betrokkenheid, geven wij ook tegengas. Zo bevragen we onze klanten kritisch, concreet en helder. Ook zullen we je een schop onder je kont geven als dat nodig is, want we gaan deze keer écht doorpakken.
  • Gedreven – wij zijn gedreven om onze klanten het beste uit zichzelf en uit hun onderneming te laten halen. Maar ook om ons advieskantoor de beste van Oirschot en verre omstreken te maken en jou nog beter van dienst te zijn.
  • Plezier – voor ons is het het belangrijkst dat wij plezier in ons werk hebben en dat is ook waar wij voor al onze klanten naar streven. Daarom  zorgen wij dat jij ook (weer) plezier in het ondernemen gaat krijgen.