Werken aan je onderneming

Doorgroeien

Doorgroeien

Is je onderneming inmiddels toe aan meer structuur, overzicht en inzicht? Zou je zelf wat minder onmisbaar willen zijn? Wij zorgen dat je bedrijf gaat professionaliseren en dat jij gaat groeien als ondernemer. Doorgroeien, noemen we dat.

Voor wie?

Ons doorgroeitraject is bedoeld voor ondernemers die vol ambitie zitten en de volgende stap willen zetten met hun onderneming. Maar nu écht. Geen excuses meer zoals ‘geen tijd’, ‘maar ze doen toch niet wat ik wil’ of ‘maar ik kom niet aan de juiste mensen’. Jij wil groeien in je omzet, fte en/of productportfolio en bent van plan om de komende jaren nog volop in beeld te zijn als directeur/eigenaar van jouw onderneming. Hoewel cijfers voor ons weinig uitmaken, begeleiden we in dit traject vaak ondernemingen tussen de 5 en 25 fte tot €7 mio omzet.

Even concreet, wat gaan we dan doen?

Werken met ondernemers vraagt om maatwerk. Samen gaan we bepalen welke stappen nodig zijn om jouw ambities te verwezenlijken, waarbij wij de lead nemen. Wat wél vaststaat is dat we beginnen met het op papier zetten van jouw ambitie, jouw stip op de horizon. Waar wil je over 30 jaar staan, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied? Die ultieme droom wordt het uitgangspunt voor alle acties die we het komende jaar samen met jou en jouw team nemen.

‘Typische’ onderwerpen die onderdeel vormen van het actieplan binnen een doorgroeitraject hebben te maken met het creëren van structuur, overzicht en inzicht. Door je onderneming te professionaliseren, de juiste mensen op de juiste plek te zetten en meer te gaan werken áán je bedrijf, zorgen we dat je kunt gaan doorgroeien als ondernemer.

En dan?

Een helder actieplan. Duidelijke doelen. Een direct uitvoerbare aanpak. Doorgroeien als ondernemer. Met jack & puck als stok achter de deur om nu eens niét in de excuses te blijven hangen. Aan jou of je voldoende handvaten hebt meegekregen om het actieplan zelf te verwezenlijken en een maandelijkse schop onder de kont genoeg is, of dat een intensievere begeleiding in de implementatie nodig is.