Werken aan je onderneming

Doorgroeien

Doorgroeien (10-30 fte)

Is je onderneming toe aan meer structuur, overzicht en inzicht? Zou je zelf nu echt eens wat minder onmisbaar willen zijn? Wij zorgen dat je bedrijf gaat professionaliseren en zetten de juiste mensen op de juiste plek, zodat jij gaat groeien als ondernemer en als persoon. Doorgroeien, noemen we dat.

Voor wie?

Ons doorgroeitraject is bedoeld voor ondernemers met ondernemingen tussen de ca. 10 en 30fte. We werken het liefst met ondernemers die vol ambitie zitten en de volgende stap willen zetten met hun onderneming, en daar een echte urgentie toe voelen. Geen excuses meer zoals ‘geen tijd’, ‘maar ze doen toch niet wat ik wil’ of ‘maar ik kom niet aan de juiste mensen’. Samen pakken we de lead over jouw onderneming en de stappen die we daarin gaan zetten. Daarvoor is het belangrijk dat jij wilt groeien en/of verbeteren in je omzet, fte, producten of diensten en van plan bent om de komende jaren nog volop in beeld te zijn als directeur/eigenaar van jouw onderneming. 

Even concreet, wat gaan we dan doen?

Werken met ondernemers vraagt om maatwerk. Samen gaan we bepalen welke stappen nodig zijn om jouw ambities te verwezenlijken, waarbij wij de lead nemen. Wat wél vaststaat is dat we beginnen met het op papier zetten van jouw ambitie, jouw stip op de horizon. Waar wil je over 30 jaar staan, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied?

Die ultieme droom wordt het uitgangspunt voor alle acties die we het komende jaar samen met jou en jouw team nemen. Na het vaststellen van jouw ultieme droom, komen we een halve dag meelopen bij je onderneming om een goed beeld te krijgen van de cultuur, sfeer, en knelpunten. Daarna vertalen we de droom naar een concrete strategie voor de onderneming waarbij we ook jouw team meenemen. 

‘Typische’ onderwerpen die onderdeel vormen van de strategie binnen een doorgroeitraject hebben te maken met het creëren van structuur, overzicht en inzicht. Door je onderneming te professionaliseren, de juiste mensen op de juiste plek te zetten en meer te gaan werken áán je bedrijf, zorgen we dat je kunt gaan doorgroeien als ondernemer.

En dan?

Een helder actieplan. Duidelijke doelen. Een direct uitvoerbare aanpak. Doorgroeien als ondernemer, met onze begeleiding als vertrouwde adviseur. Maar ook met jack & puck als stok achter de deur om nu eens niét in de excuses te blijven hangen. Aan jou of je voldoende handvaten hebt meegekregen om het actieplan zelf te verwezenlijken, of dat een intensievere implementatie nodig is.