Dit zijn Jack & Puck

Over ons

Jack Kroon

Met ruim 25 jaar ervaring op directieniveau in het MKB, weet ik inmiddels waar ondernemers allemaal mee te maken krijgen. Zo heb ik meerdere fusies en overnames begeleid, ben ik verantwoordelijk geweest voor de opstart en uitbouw van een productiebedrijf in Oost-Europa, en liggen mijn specialiteiten in rendements- en procesverbetering. Als jonge manager heb ik een ervaren adviseur mogen meemaken waar mijn passie voor het advies vak is geboren. Na zowel in MKB bedrijven als in het grootbedrijf veel ervaring opgedaan te hebben is er een passie voor de ondernemers in het MKB ontstaan: ondernemers adviseren en begeleiden bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Als een ondernemer het ondernemen weer leuk vindt, dan heb ik mijn doel bereikt.

Volg me op LinkedIn :

Puck van Roij

Voor mij is er maar één reden waarom ik dit werk doe: ondernemers gelukkig(er) maken. Eind 2019 ben ik afgestudeerd in de Master Strategic Management, waar ik de theorie van dit mooie vak heb mogen leren. Inmiddels breng ik dit ook dagelijks in de praktijk. Ik houd ondernemers een spiegel voor, en geef hen inzicht in zichzelf en in hun onderneming. Vaak worden ondernemers opgeslokt in de waan van de dag, met als gevolg een veel te volle agenda zonder heldere prioriteiten. Ik ben ervan overtuigd dat je door de juiste talenten te benutten en door meer áán je bedrijf te werken in plaats van erin, veel meer waarde toevoegt aan je organisatie, je medewerkers, en je werk-privé balans. Om dat te bereiken, zal er echter flink actie moeten worden ondernomen: laat dat nu net mijn specialiteit zijn.

Volg me op LinkedIn :

Wat maakt ons samen zo bijzonder?

Jong en ietsje minder jong. Jarenlange ervaring en een frisse blik. Juist die tegenstellingen, in combinatie met onze aanvullende persoonlijkheden maakt een top team, al zeggen we het zelf. Door samen voor een ondernemer aan de slag te gaan, kunnen we onze talenten combineren en tot een passende aanpak komen. Dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar nog beter is het als je dat zelf komt ervaren: wanneer kom je langs voor een vrijblijvend gesprek ?