Werken aan je onderneming

Doorgaan

Doorgaan

Wil je graag meer onmisbaar worden als ondernemer in jouw organisatie? Twijfel je of jouw onderneming klaar is voor de toekomst? Heb je behoefte aan meer rust en een onderneming die steeds meer op eigen poten kan staan? Werk dan meer áán je onderneming, niet erin. Doorgaan, maar niet op dezelfde manier als je dat de afgelopen 20 jaar hebt gedaan.

Voor wie?

Ons doorgaantraject is voornamelijk bedoeld voor ondernemers die er klaar voor zijn om op een andere manier betrokken te blijven bij hun onderneming. Wanneer je toe bent aan een onderneming die ook zonder jou kan functioneren – bijvoorbeeld door een zelfsturend team, andere rolverdeling of het aanstellen van een bedrijfsleider – dan past dit traject goed bij jou. Jouw ambitie is om niet meer onmisbaar te zijn in het primaire proces, maar om op strategisch niveau jouw onderneming naar een hoger niveau te gaan tillen, zonder dat je daar per se dagelijks bij aanwezig hoeft te zijn. Jouw focus ligt op de lange termijn.

Word niet meer onmisbaar als ondernemer

Wij gaan zorgen dat er een volwassen team staat die de organisatie kan dragen als jij er niet bent. Samen zetten we alle processen goed zodat zaken efficiënt verlopen, zodat alles ook zonder jouw aanwezigheid goed loopt. Slimmer werken, niet harder. ’s Avonds of op vrijdagmiddag mogen werken, maar het niet meer moeten. Meer werken aan je bedrijf, in plaats van erin. Dat gaat niet alleen jou als ondernemer goed doen, maar ook voor je medewerkers zal het voelen alsof ze eindelijk de verantwoordelijkheid mogen gaan nemen.

Jij kunt je bezig gaan houden met de zaken waarmee je veel meer toegevoegde waarde biedt aan jouw onderneming: een lange termijn visie, het bouwen van een nieuw pand, het opzettend van een servicetak, een strategisch inkoopbeleid of misschien wel een lange vakantie met ruimte om met nieuwe ideeën te komen. Dat is ondernemen met meer plezier, rust en succes. Want door zelf onmisbaar te zijn, wordt jouw onderneming ook nog eens veel meer waard.