take your lead

Leiderschapsprogramma

Het meest intensieve en impactvolle leiderschapsprogramma dat jack & puck voor ondernemers aanbiedt is take your lead. In dit programma, wat 10 maanden in beslag neemt, ga je buiten je comfortzone groeien als mens en als ondernemer. Dit doe je in een groep van 5-8 gelijkgestemden. Het take your lead leiderschapsprogramma kan worden bestempeld als een levensveranderend traject voor ondernemers en eindigt met een ultieme reis van 1 week naar de Sahara in Zuid Marokko, in het voorjaar van 2025.

jack & puck biedt echter ook andere leiderschapsprogramma’s aan voor ondernemers, groot en klein, intensief en minder intensief. De leiderschapsprogramma’s starten in verschillende vormen gedurende het hele jaar door. Voor meer informatie, neem direct contact met ons op. 

TAKE YOUR LEAD

Start: november 2024
Voor wie: ondernemers die willen groeien als persoon en als ondernemer

In dit leiderschapsprogramma voor ondernemers ga je er achter komen wie je bent, wat je wilt én belangrijker nog: op basis daarvan persoonlijke en zakelijke keuzes maken. Je doet een stap terug door van een afstand te gaan kijken naar wie je graag zou willen zijn als mens en als leider, om door middel van verschillende masterclasses, expert- en feedbacksessies hiernaartoe te groeien. Dit programma is exclusief samengesteld door jack & puck én 6 verschillende experts die ieder op hun eigen gebied zorgen dat jij kunt gaan groeien. Dit is een exclusief programma waar je enkel aan mee dient te doen wanneer je bereid bent om buiten je comfortzone te gaan en echt door durft te gaan pakken. Alleen zo kun je jezelf echt gaan ontwikkelen.

Welke resultaten leverde het leiderschapsprogramma vorige ondernemers al op?

  • het maken van fundamentele persoonlijke en zakelijke keuzes
  • meer balans tussen werk en privé door te leren loslaten
  • weer met plezier ondernemen en naar je werk gaan
  • meer lichamelijke en mentale rust, meer grip op de organisatie en minder stress
  • een organisatie die zonder de aanwezigheid van de ondernemer kan functioneren

Hoe hebben vorige ondernemers het leiderschapsprogramma ervaren?

Aan het begin van Take Your Lead was ik op zoek naar rust, balans, energie en keuzes in het leven zelf in de hand houden. De afgelopen maanden heb ik mezelf uitgedaagd om dieper, langer en beter na te denken over deze zaken. Zo heb ik leren loslaten en kon ik medewerkers het vertrouwen geven om zelf eigenaarschap te nemen.

De betrokkenheid van jack & puck tijdens dit programma was super. Door Take Your Lead heb ik geleerd dat leiding geven betekent: verantwoordelijkheid nemen, vertrouwen geven en mensen laten groeien in hun kracht en fouten laten mogen maken. Deze inzichten zijn echt binnengekomen en op basis daarvan heb ik me ontwikkeld als leider. Wat mij betreft zou iedere ondernemer dit moeten doen!

-Willem de Leeuw, eigenaar Lion Event Support & deelnemer take your lead 2023-2024

De openheid en kwetsbaarheid van de deelnemers onder elkaar was super. We konden ideeën delen en van elkaar opdoen. Het Take Your Lead programma en onze groep hebben me enorm geholpen om een goede visie op te zetten en die vooral ook door te voeren. Met name de organisatie opstelling was zeer goed voor mij, echt een eye-opener om op basis daarvan door te pakken met bepaalde keuzes rondom de toekomst van mijn organisatie. Wat mij betreft is dit programma zeker een aanrader voor ondernemers die willen doorgroeien!

-Edwin Markhorst, eigenaar Markhorst & deelnemer take your lead 2023-2024

Tijdens Take Your Lead kwam ik erachter ik waar zowel privé als zakelijk mijn uitdagingen zaten, en wist ik dat er iets moest gaan veranderen. Door de verschillende sessies en vooral ook de Saharareis binnen Take Your Lead wist ik naar welke oplossingen we als organisatie toe moest gaan werken. Tijdens die reis was er geen communicatie met de buitenwereld, wat ervoor zorgde dat er diepe gesprekken gevoerd werden tussen de deelnemers maar vooral ook met mezelf: wie ben ik nu eigenlijk en wie wil ik zijn? Waar wil ik persoonlijk en zakelijk naartoe gaan werken?
 
Door hier echt de tijd voor te nemen zijn er voor mij veel zaken helder geworden en heb ik uiteindelijk echte keuzes gemaakt en zaken aangepakt. Ik heb de inzichten gekregen om besluiten te nemen en die ook daadwerkelijk doorgevoerd. Het was voor mij een erg bijzonder en leerzaam programma, en bovenal hadden we een super toffe club ondernemers die zich allemaal helemaal open stelden. Ik voel me nu heel goed bij de nieuwe zakelijke richting die we als bedrijf gaan volgen. I took the lead!

-Martijn Buijtels, eigenaar AMB & deelnemer take your lead 2023-2024

Wil je graag meer informatie en prijzen over de verschillende leiderschapsprogramma’s voor ondernemers die jack & puck aanbiedt? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over take your lead kun je ook hieronder downloaden: