Onze tweede reis naar Noord-Macedonië

Nieuwsbericht

november 11

 

Zoals velen van jullie bekend, zijn wij afgelopen maart voor de eerste keer afgereisd naar European Plants – Commercial Tree Nursery in Tetovo, Noord-Macedonië. Destijds met als reden om Willeke Roes te begeleiden in haar zoektocht naar meer rust en balans in haar ondernemerschap. Door de juiste personen op de juiste plek te zetten, Willeke inzicht te geven in haar eigen kwaliteiten en valkuilen, en door het opzetten van een passende organisatiestructuur lukte het om in één week tijd een echte transformatie door te maken.

 

Jack & Puck gingen terug naar Macedonië!

Afgelopen week mocht jack & puck terug naar Macedonië! Dit keer om de volgende stappen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap voor Willeke, Nenad Jakovljevic en de rest van de organisatie te kunnen zetten. Helderheid in taken en verantwoordelijkheden en het écht uitspreken van onderliggende zaken speelden deze keer de hoofdrol. Eye-openers die Willeke, zoals we haar kennen, direct en vol overtuiging gaat oppakken en doorvoeren. Want zelfs in onzekere tijdens zoals deze, blijft zij een ongelooflijk gedreven ondernemer.

Het was wederom een ontzettend geslaagde week, waarin jack & puck niet alleen veel voor de organisatie en voor Willeke kon betekenen, maar waarin we ook een aantal prachtige plekken van Noord-Macedonië hebben mogen bekijken!

Volgend bericht

Leer ons beter kennen! Jack