Opening nieuwe kantoor Jack & Puck!

Nieuwsbericht

oktober 06

Een feestelijke en inspirerende avond!โœจ

Wauw, wat was het fantastisch! Met ruim 85 aanwezigen op donderdagavond 21 september tijdens onze zakelijke opening en zaterdagmiddag 23 september ook nog eens volle bak tijdens de opening voor familie en vrienden hebben wij een geweldige week achter de rug.

Met het ontroerende verhaal vanย Joseph Oubelkasย over ultieme tegenslagen en daaruitvolgende lessen hebben we iedereen een mooie boodschap meegegeven: ‘als je iets รฉcht wilt, dan lukt het je. Maar dan moet je het wel zelf doen’. Precies waar wij ‘onze’ ondernemers in bijstaan.

Gedurende de avond namen wij ons publiek mee in de reis van Puck’s allereerste sollicitatiegesprek bij Jack op 16 december 2019 tot aan de opening van ons prachtige kantoor op 21 september 2023. Dat er in de afgelopen 3,5 jaar zoveel kon gebeuren, hadden wij nooit durven dromen. We zijn ontzettend dankbaar en trots op al onze klanten en alle bijzondere verandertrajecten waar we aan hebben mogen bijdragen. Er zijn binnen jack & puck al ontelbaar veel ambities gerealiseerd wat geweldig is om mee te maken. ๐—ข๐—ฝ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ.

Dank allemaal voor de felicitaties, cadeaus en aanwezigheid! Wij hebben genoten. ๐Ÿฅ‚

Volgend bericht

Leer ons beter kennen! Jack