Theo & Nikki is ons nieuwe adviseurskoppel!

Nieuwsbericht

juli 27

๐—•๐—ฅ๐—˜๐—”๐—ž๐—œ๐—ก๐—š ๐—ก๐—˜๐—ช๐—ฆ: ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ผ & ๐—ป๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ถ ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐—ธ๐—ผ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป jack & puck! ๐Ÿ’ฅ

Vanaf 1 september 2023 voegt Theo van Amelsvoort zich als adviseur bij jack & puck! Samen met Nikki Schellekens vormen zij het nieuwe adviseurskoppel. Daarmee zijn zij de officiรซle start van de uitbouw van ons unieke concept. 2 adviseurs die elkaar versterken en aanvullen, een frisse blik in combinatie met sterke ervaring, twee verschillende perspectieven en talenten die ervoor zorgen dat wij ondernemers zo optimaal mogelijk kunnen adviseren en begeleiden.

Theo heeft 25 jaar managementervaring in het MKB waarbij hij veelvuldig als rechterhand van de ondernemer heeft gefungeerd. Door deze ervaring en zijn ervaring op het vlak van verandermanagement en procesoptimalisatie kan hij bij ondernemers veel waarde toevoegen.

โ€œIk kijk er enorm naar uit om als adviseur bij jack en puck aan de slag te gaan. De persoonlijke aandacht en begeleiding die wij ondernemers geven maakt dat zij stappen kunnen zetten bij de ontwikkeling van hun bedrijf. Het is fantastisch om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Ik zou ondernemers alvast willen vragen om tijdens de vakantie over het volgende na te denken; โ€˜het verleden kunnen we niet meer veranderen, de toekomst kunnen we beรฏnvloeden. Hoe ga jij dit morgen doen?โ€™

Heeft dit je aan het denken gezet en wil je eens sparren hoe je dit nu aan kunt pakken? Dan komen Theo & Nikki graag koffiedrinken!

Met Theo voegen wij een nieuwe kritische blik, sterke (financiรซle) expertise en een bak aan leiderschapservaring toe aan het team van jack & puck. Wij zijn ontzettend trots op deze stap als kantoor en hebben er volledig vertrouwen in dat Theo van Amelsvoort en Nikki Schellekens een ijzersterk duo gaan vormen dat alle ondernemers in Goirle, Veldhoven en ver daarbuiten met meer plezier, rust en succes gaat laten ondernemen. Wanneer ga jij nou eens wat meer aan je onderneming werken, in plaats van erin?

Theo van Amelsvoort en Nikki Schellekens

Vorig bericht

Leer ons beter kennen! Jack

Volgend bericht

Hoe geef ik nu echt goed leiding aan mijn bedrijf en aan mezelf?