Masterclass Persoonlijk Leiderschap

Nieuwsbericht

mei 18

Masterclass persoonlijk leiderschap in beeld!

Dit jaar gaven we onze klanten geen fles wijn of dinerbon als nieuwjaarsgeschenk. We nodigden onze ondernemers uit voor een unieke ochtend waarin we even helemaal offline gingen op Klooster Nieuwkerk tijdens een Masterclass Persoonlijk Leiderschap. Een ochtend om na te denken over welke persoonlijke – een keer niet de zakelijke – doelen onze ondernemers in 2022 graag wilden gaan waarmaken. Als je op 31 december 2022 in de spiegel kijkt, wat zie je dan?

We organiseerden 3 ochtenden waarin we telkens in een groep van zo’n 8 gelijkgestemde ondernemers dieper ingingen op de thema’s leiding nemen en leiding geven aan jezelf en aan je onderneming. Een kans om te ervaren dat je als ondernemer eigenlijk nooit de enige bent die ergens tegenaan loopt, maar dat je hierin herkenning en tips kunt krijgen van anderen in een soortgelijke situatie. De ochtend eindigde voor iedereen met een concrete persoonlijke gedragsverandering om het komend jaar in te voeren.

Van de masterclass die we hielden voor Martijn BuijtelsAd BroeckxWillem de LeeuwGiel PetersStan MaasRoel de Bruijn en René Jansen maakte Oscar & Emmy een ontzettend gave aftermovie die je hieronder kunt bekijken!

Ook interesse in zo’n Masterclass voor ondernemers? Neem eens contact met ons op, want we zullen deze ochtend nog vaker organiseren!

Aftermovie Masterclass Persoonlijk Leiderschap

Volgend bericht

Leer ons beter kennen! Jack