Ondernemersprogramma Take Your Lead

Nieuwsbericht

september 28

MKB-ondernemers krijgen – in tegenstelling tot CEO’s, CFO’s en managers – vaak geen concrete handvaten mee als het gaat om (persoonlijk) leiderschap of ondernemerschap. Met ons ondernemersprogramma, Take your lead, verandert dat.

Geen fancy masterclasses, retraites of opleidingen, maar learning by doing. Ondernemen komt vanuit de ambitie om een mooi product te verkopen, een super dienst te verlenen of omdat je ooit dacht: ‘dit kan ik zelf beter’. Vanuit die ambitie heb je de afgelopen (tientallen) jaren jouw onderneming uitgebouwd. Inmiddels een succesvolle organisatie waarbij medewerkers altijd op één hebben gestaan.

Nu is het tijd om jezelf op 1 te zetten. Gun jezelf groei. Balans. Tijd. Rust. Ondernemerschap, met het Take Your Lead ondernemersprogramma.

Na het uitbouwen van je onderneming, is het nu tijd voor jezelf. Niet om te veranderen, maar om te groeien. Op persoonlijk én zakelijk gebied. Want ben jij in jouw rol als ondernemer écht jouzelf, of speel je stiekem een rol die je denkt te moeten spelen? Ben je daar écht gelukkig mee? Dan is het tijd om die rol eens goed onder de loep te nemen en (weer) meer jezelf te worden, binnen en buiten je onderneming. Dat doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin en iedereen om je heen.

 

Hoe ziet het Take Your Lead ondernemersprogramma eruit?

Dit is waar we jou mee helpen in het Take Your Lead ondernemersprogramma. In 10 maanden aan de slag met mede-ondernemers om open en eerlijk geconfronteerd te worden met wat er écht toe doet. En dan gaat er ook écht wat veranderen. Durf jij de stap te zetten? 🔥

Wat? – 10 dagen + reis naar de Sahara
Investering in jezelf? – € 9.900
Locatie? – Voor Anker, Lage Mierde & Marokko
Door wie? – 6 specialistische experts onder leiding van jack & puck
Wanneer? – februari t/m oktober 2023
Met wie? – een kleine groep van 5-10 gelijkgestemde MKB-ondernemers. 

Bel ons nu voor jouw vrijblijvende intake, dan voorzien wij je van alle informatie!

 

Volgend bericht

Leer ons beter kennen! Jack