Werken aan je onderneming

Wat doen wij?

Iedere klant is anders, daarom is onze werkwijze niet standaard. Samen met jou gaan we kijken naar een traject wat bij jou en jouw uitdaging past. Ons uitgangspunt is echter een bewezen succesvolle werkwijze, bestaande uit zes stappen. Zo weten wij dat we de meeste impact kunnen maken en komen we tot de beste implementatie van jouw strategie.

01.

Procesobservatie

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw organisatie en jouw rol daarin, komen wij langs voor een objectieve observatie van een ‘normale’ werkdag waarbij we alle processen, personen en producten in kaart brengen. Zo kunnen we in het vervolgtraject zo effectief mogelijk ondersteunen en adviseren.

02.

Talententest

Door middel van een compacte maar scherpe talententest verkrijgen we inzicht in de mate waarin je jouw natuurlijke talenten benut en hebt ontwikkeld. Ook wordt zichtbaar tegen welke belemmeringen je aanloopt zonder dat je hiervan bewust bent. Een gegarandeerde eyeopener.

03.

Groter dromen

‘Groter dromen’ bestaat uit jouw visie, missie, dromen, en kernwaarden. Hoe zie jij de wereld om je heen, en welke plek wil jij daarin innemen? Wat is jouw ultieme droom? Met een inspirerende en actieve werkwijze komen we tot de essentie van jouw onderneming.

04.

Strategieplan

We gaan bepalen welke doelen we komend jaar gaan bereiken en hoe we hiermee aan de slag zullen gaan. Uit de waan van de dag gaan we een volle dag 100% áán jouw onderneming werken, in plaats van erin. Het eindresultaat? Een duidelijk stappenplan met heldere doelen en concrete acties.

05.

Join the team

Een strategie valt of staat met draagvlak en inbreng vanuit jouw onderneming. Transparantie en duidelijkheid zijn hierbij key. Daarom betrekken we jouw (kern)team en laten we ze meedenken. Hierdoor versnellen we het (veranderings-)proces en komen we dichter bij jouw ambities.

06.

Aan de slag

Komende 6 maanden gaan we intensief werken aan jouw onderneming. Samen implementeren we de strategie en het actieplan. Daarbij ben jij als ondernemer in de lead, maar zijn wij de partner zodat je er niet meer alleen voor staat. En de schop onder je kont wanneer je dat nodig hebt.