Onze referenties in beeld

Nieuwsbericht

juli 01

Oscar & Emmy bracht onze referenties in beeld! Omdat we onze klanten graag voor zichzelf laten spreken wanneer gaat over onze samenwerking, nodigen we je graag uit om de beelden hieronder te bekijken. Voor deze opdrachtgevers zijn wij momenteel hun ondernemerscoach.

 

Referenties ondernemerscoach

 

Twan Hesselmans & Ad Broeckx, Broeckx Plastic Recycling – thema: doorgeven

Referentie Twan & Ad

Inmiddels werken we bij jack & puck al zo’n 1,5 jaar samen met Twan Hesselmans en Ad Broeckx. In ons traject begeleiden we Twan in de opvolging van Ad als directeur van Broeckx, internationaal specialist in het inzamelen, sorteren en transporteren van plastics. Een mooi traject waarbij we beide mannen coachen in hun nieuwe rol en ruimte maken zodat zij écht kunnen ondernemen.

Samen zorgen we voor de gezonde groei van Broeckx Plastic Recycling BV én voor meer rust, plezier en succes. Een partnerschap waar we ontzettend trots op zijn – en het is dan ook extra leuk als ze daar zelf iets over vertellen.

 

Edwin Markhorst, Markhorst B.V. – thema: doorgaan

Referentie Edwin

Edwin Markhorst is een ervaren ondernemer die onze hulp vooral inschakelde om meer áán zijn bedrijf te kunnen werken, in plaats van erin. Meer rust, meer zelfsturing en tijd om écht te kunnen ondernemen! Hij is zeer positief over onze samenwerking en vertelt daar dan ook graag meer over.

 

Roel de Bruijn, de Haas & Heesterbeek – thema: doorgroeien

Referentie Roel

2 jaar geleden maakte Roel de Bruijn de transformatie van bedrijfsleider naar directeur/eigenaar van De Haas & Heesterbeek BV. Een stap waar we zowel hem als de vorige eigenaar intensief in hebben begeleid. Toen het traject door de ziekte van Peter de Haas in een stroomversnelling raakte, konden we vanuit jack & puck Roel handvaten bieden om zijn nieuwe rol goed op te pakken.

Als bedrijfsleider leidde hij namelijk het bedrijf al op operationeel vlak – als ondernemer moest hij nu écht gaan ondernemen. Dat betekende nieuwe taken oppakken en andere laten varen. De kunst van het loslaten!

Samen met Elle de Bruijn Basters heeft Roel inmiddels een professionele en gezonde organisatie neergezet waar medewerkers centraal staan en er ruimte is om te innoveren en ondernemen, met daarbij een heldere strategie aan de basis.

Een perfecte taakverdeling en professionaliteit waar veel Kempische ondernemingen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Volgend bericht

Leer ons beter kennen! Jack