Succesverhaal – Bas van de Ven

Nieuwsbericht

maart 01

๐—ฆ๐—จ๐—–๐—–๐—˜๐—ฆ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—›๐—”๐—”๐—Ÿ- Bas van de Ven, directeur/eigenaar van E3 Interieurbouw b.v.

”Ik heb in de afgelopen 2 jaar dankzij jack & puck ontzettend veel organisatorische, financiรซle en persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, zowel voor mijzelf als voor het team van E3 interieurbouw. Het heeft mij ontzettend geholpen om al mijn ideeรซn eens goed op papier te zetten zodat ik concrete stappen kon gaan maken en getriggerd werd om over zaken na te denken, zowel privรฉ als zakelijk. Door de progressie daadwerkelijk te zien, ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป. Hiervoor had ik wel eens stress en het gevoel dat de organisatie helemaal van mij afhankelijk was. Inmiddels heeft iedereen de juiste rol en verantwoordelijkheid gekregen, werken we veel meer zelfsturend en is iedereen veel meer betrokken.

Daardoor heb ik een betere werk-privรฉ balans en ook tijd om persoonlijke doelen te verwezenlijken, zoals momenteel met de bouw van mijn droomwoning. ๐—”๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ, ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท: ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ. Deze structuur geeft mij de rust om weer รฉcht te kunnen ondernemen.”

In de afgelopen 2 jaar hebben wij met Bas een ontzettend succesvol traject doorlopen waarbij zowel hijzelf, de organisatie als zijn medewerkers ontzettend zijn gegroeid. Een referentie waar we zeer trots op zijn. ๐Ÿ†

Volgend bericht

Leer ons beter kennen! Jack