Dag van de ondernemer

Nieuwsbericht

november 18

Wij doen het vandaag eveen anders…

Vandaag, 18 november 2022, is het de dag van de ondernemer. Normaalgesproken verdient vandaag de drive, het lef en doorzettingsvermogen van de MKB-ondernemer alle aandacht. Maar… wij willen het vandaag anders aanpakken.

Want stiekem is er maar één persoon die vandaag die spotlight verdient. Iemand die ervoor zorgt dat de ondernemer zijn passie kan uitvoeren, iemand die iedere dag weer een klankbord én klaagmuur mag zijn, iemand die dealt met alle lange werkdagen en thuis de ballen hoog houdt, iemand die soms zijn of haar eigen ambities opzij heeft moeten zetten voor jou, iemand die zorgt dat jij als ondernemer kunt ondernemen. Jouw partner.
En daarom maken wij van deze ‘’dag van de ondernemer’’, de ‘’dag van de partner van de ondernemer’’ 🙌🏻

Want nee, alle bovenstaande zaken zijn niét vanzelfsprekend. Het is ongelooflijk knap, bijzonder en ongetwijfeld ook wel eens uitermate frustrerend om met een ondernemer samen te leven (en soms ook nog eens samen te werken). De eigenwijsheid, het lef en het doorzettingsvermogen hebben niet altijd een positieve uitwerking op het thuisfront.

Dus: wij bieden speciaal voor de partner van de ondernemer een heerlijke verwendag aan. Maak jij – als ondernemer – uiterlijk 5 december een afspraak met ons, dan krijgt zij (of hij natuurlijk) een heerlijke spa, sauna, of schoonheidssalon-voucher cadeau. Dan kan ook zij/hij eens even bijkomen. 💆‍♀

En jij? Nou, met die afspraak – om bijvoorbeeld te praten over een strategietraject, het take your lead ondernemersprogramma, of een andere training op het gebied van persoonlijk leiderschap – geef jij je partner misschien wel een dubbel cadeau. Meer rust, meer plezier, meer geluk én meer succes. Dat werkt voor zowel zakelijk als privé zeer goed, kunnen wij je vertellen.

Dus: durf jij jouw partner eens écht in het zonnetje te zetten? 

PS: lieve klant-ondernemers, niet getreurd: natúúrlijk vinden jullie vandaag gewoon een leuke verrassing in de bus, want wij zijn super trots om jullie te mogen begeleiden en ondersteunen in het ondernemerschap! Geniet van deze dag, jullie hebben het verdiend.🎁

Volgend bericht

Leer ons beter kennen! Jack